Van harte welkom op de website Moletin

De naam “Moletin” is al meer dan 600 jaar te vinden op landkaarten van , in de republiek Tsjechië. Het is van oudsher een landgoed vlakbij het historische stadje een Wereld Erfgoed.
Van recentere datum is het bedrijf Moletin, met een vestiging in Tsjechië en in Nederland. Het bedrijf is niet alleen eigenaar en verhuurder van het landgoed Moletin, maar is ook uitgever van het een wonderlijke tocht naar Krumlov”.

Landgoed Moletin
Het landgoed is te huur voor groepen tot 12 personen en is uitermate geschikt voor creatieve en/of spirituele workshops, al dan niet met verzorging. Ook kinderen met een handicap kunnen tijdelijk verblijven in Moletin, altijd in bijzijn van de eigen familie, maar desgewenst wordt de verzorging en/of begeleiding van het gehandicapte kind deels of volledig overgenomen. Daarmee voorziet niet alleen in de behoefte van het zorgkind, maar worden de overige gezinsleden ook een aantal dagen “ontzorgd”, terwijl het gezin toch gezamenlijk vakantie kan vieren.

Sprookje Boris & Bruno
Al sinds het jaar 1707 worden er echte gehouden in het 13e eeuwse kasteel van Dit gegeven, samen met het unieke decor van het barokke stadje aan de rivier en het Boheemse landschap, inspireerden tot het "Boris & Bruno". Het is niet alleen een fraai kindergeschenk, maar ook een bijzonder voor de vele bezoekers van Krumlov.
Op deze website vindt u een impressie van dit prachtig geďllustreerde sprookjesboek, dat zowel te koop is in de Duitse, Engelse, Japanse, Nederlandse als taal, onder meer via onze webshop.

Český Krumlov
Tenslotte nodigen wij u van harte uit om de sfeer van te proeven aan de hand van een fotoreportage. Ook treft u hier nuttige links aan.